A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Academy Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelző

Cikkszám: TF-6318-003

Gyártó: CARP ACADEMY

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Raktáron
7 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Kompakt kivitelű elektromos kapásjelző, hagyományos fenekező horgászatokhoz.
Egyszerű szerkezet, hang és fényjelzés a kapásra. Ajándék elemekkel

A CARP ACADEMY márka egy olyan termékcsalád, amely kifejezetten horgászok számára készült. Az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelző egyik legnépszerűbb tagja, amely kétségkívül megkönnyíti a horgászok életét. A termék előnyei között szerepel a könnyű használat, a megbízhatóság és a hatékonyság.

Az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelző egy olyan eszköz, amely segít a horgászoknak érzékelni az apróbb kapásokat is. A termék három különböző jelzésmódja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen észrevegyék a kapásokat, még a zajos környezetben is. Az elektromos kapásjelzők nagy előnye, hogy a horgászok nem szükséges folyamatosan figyelni a botjukat, így több időt tölthetnek a kikapcsolódásra és az élvezetes horgászatra.

Az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelzők méretei is kiemelkedőek a termék piacán. A kompakt és könnyű kialakítás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen magukkal vigyék az eszközt bármilyen horgászatra. A termék méretei 10 x 5,5 x 4 cm, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen elférnek a táskájukban vagy a zsebükben is.

Az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelzők számos előnye közül a következőkre érdemes kiemelten figyelni:

1. Hatékony érzékelés – A termék három különböző jelzésmódja lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen észrevegyék a kapásokat, még a zajos környezetben is.

2. Könnyű használat – Az elektromos kapásjelzők egyszerűen használhatóak, így a kezdő horgászok is könnyedén elboldogulnak velük.

3. Kompakt méret – Az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelzők kompakt méretei lehetővé teszik a horgászok számára, hogy könnyen magukkal vigyék az eszközt bármilyen horgászatra.

4. Megbízható működés – A CARP ACADEMY márka termékei közül az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelzők a legmegbízhatóbbak, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy az eszköz működni fog, amikor szükségük van rá.

Az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelzők egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A megbízható működés, a hatékony érzékelés és a könnyű használat mellett a kompakt méret is egy nagyon fontos előnye a terméknek. Ha te is szereted a horgászatot, és szeretnéd megkönnyíteni az életedet, akkor az Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelzők a legjobb választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202
Carp Academy Eurosignal Set 3db/csomag elektromos kapásjelző7 990 Ft