NextFish - Horgász webshop és horgászbolt - JAXON PLASTICA PANARO BOX 502 B 41/30/42cm
Most -44 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

JAXON PLASTICA PANARO BOX 502 B 41/30/42cm

Cikkszám: JX-RW-502B

Gyártó: JAXON

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Raktáron
35 236 Ft 62 890 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A JAXON PLASTICA PANARO BOX 502 B 41/30/42 cm egy kiváló minőségű szerelekes láda, amely egyaránt megfelelő a hobbihorgászok és a profi horgászok számára. Ezt az eszközt a horgászok számára tervezték, hogy segítsen nekik rendszerezni és tárolni minden fontos horgászfelszerelésüket és kiegészítőjüket.

Ez a láda méreteiben 41/30/42 cm, amely elegendő helyet biztosít a horgászfelszerelésed számára. A láda rendkívül tartós és masszív, így biztosítva van, hogy a tartalmad mindig biztonságban lesz. A láda kialakítása lehetővé teszi a szabadon álló használatot, így könnyen hozzáférhetsz minden felszerelésedhez, akár a parton, akár a hajón.

A láda belsejében különböző méretű rekeszek találhatók, amelyek külön-külön tárolják a kisebb és nagyobb kiegészítőket. A belső tér állítható, így testre szabhatod a különböző felszereléseid tárolását. A láda kialakítása és belső térbeosztása lehetővé teszi a különböző méretű horgok, csalik, damilok, horogkötő eszközök és egyéb kiegészítők biztonságos tárolását.

A láda kialakítása ergonomikus és könnyű, így könnyen hordozható és szállítható. A láda azonban nem csak a horgászatban, hanem bármely más szabadidős tevékenység során is használható, például a piknikezés, vagy az utazás során.

A láda masszív és tartós anyagból készül, így hosszú élettartamot biztosít. A láda kialakítása megakadályozza a víz és a por bejutását, így a felszerelésed mindig száraz és tiszta marad.

Összességében a JAXON PLASTICA PANARO BOX 502 B 41/30/42 cm egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnék rendszerezni és tárolni a horgászfelszerelésüket. A láda kialakítása, mérete és belső térbeosztása teszi lehetővé, hogy minden felszerelésed biztonságosan tárolhass. A láda tartós anyagból készül, így hosszú élettartamot biztosít, és egyaránt használható a horgászatban és más szabadidős tevékenységek során is. Ha a horgászfelszerelésed biztonságban és rendben tartása a célod, akkor a JAXON PLASTICA PANARO BOX 502 B 41/30/42 cm a tökéletes választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202
JAXON PLASTICA PANARO BOX 502 B 41/30/42cm35 236 Ft