A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

SBS PVA BAG PELLET MIX 500g SQUID & OCTOPUS - ETETŐ PELLET

Cikkszám: EF-SBS23-523

Gyártó: SBS

Szállítás: 1-5 munkanap

Súly: 500 g (Egységár: 3 980 Ft/kg)

  • Raktáron
1 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: SBS23-523
Kiszerelés: 500 g
Méret: 2-3 mm
Ízesítés: Squid&Octopus
Típus: PVA Bag Pellet Mix

SBS PVA Bag Pellet Mix

Ki ne hallott volna a koncentrált, horogcsali köré összpontosuló etetési technika sikeréről? A szerelékre akasztott, PVA hálóba csomagolt finomságokkal felkelthetjük az etetésre érkező halak figyelmét, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy felvegyék a hajszálelőkén felkínált horogcsalinkat.

A 2-3 mm-es pelletekből álló keverékek mindegyike magas fehérjetartalommal bír. A pelletkeverék természetesen szárazon is betölthető a PVA hálóba, de ha azt szeretnénk hogy kissé felpuhuljanak a pelletszemek, akkor 100 grammonként 5 ml folyadék hozzáadását javasoljuk!

A SBS PVA BAG PELLET MIX 500g SQUID & OCTOPUS - ETETŐ PELLET egy fantasztikus választás minden olyan horgász számára, aki szívesen halászik a tengeri halak között. Ez a kiváló minőségű etető pellet megbízhatóan vonzza a tengeri halakat, és segít abban, hogy sikeres legyen a horgászatod.

A termék 500g-os kiszerelésben kapható, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy számos horgászatot végigcsinálj. A pellet mérete pedig tökéletesen megfelelő ahhoz, hogy a halak könnyen felfalják, így nagyobb esélyed van arra, hogy a kívánt halakat sikerül megszerezned.

Az SBS PVA BAG PELLET MIX 500g SQUID & OCTOPUS - ETETŐ PELLET egy igazán ízletes választás, amely a szó szerint minden tengeri halat vonzza. A Squid és Octopus ízek tökéletesen keverednek, hogy egy olyan etető pelletet kapjunk, amely valóban vonzza a halakat. A halak szinte azonnal észlelik az etető pellet illatát, így nagyon gyorsan elkezdenek keresni, hogy megtalálják a forrást.

Az SBS PVA BAG PELLET MIX 500g SQUID & OCTOPUS - ETETŐ PELLET kiváló minőségű összetevőkből készül, és nagyon könnyen használható. Egyszerűen helyezd a pelletet a horogra, és máris készen állsz arra, hogy elkezdj horgászni. Az etető pellet könnyen használható, és szinte azonnal hatni kezd.

Az SBS PVA BAG PELLET MIX 500g SQUID & OCTOPUS - ETETŐ PELLET kiválóan alkalmas minden olyan horgász számára, aki szereti a tengeri halakat. A termék fantasztikus ízvilága és vonzó szaga garantálja, hogy a halak azonnal észleljék és elkezdjék keresni az etető pelletet. Ha sikeres horgászatot szeretnél, akkor az SBS PVA BAG PELLET MIX 500g SQUID & OCTOPUS - ETETŐ PELLET minden bizonnyal segíteni fog neked ebben!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202
SBS PVA BAG PELLET MIX 500g SQUID & OCTOPUS - ETETŐ PELLET1 990 Ft